sobota 6. novembra 2010

Sex a Bratislava

Dlho som rozmýšľal, či začať s touto témou. Hovoril som si "a načo, rečí o sexe je všade plno a poväčšine je to aj tak len lacná forma ako na seba upútať pozornosť" alebo "a načo, sex je tak veľmi preplácaná a klišé téma, že už nikoho nezaujíma"... A potom som si uvedomil, že málokto píše o skutočnej realite. Samozrejme, že každý literát do svojho písania vnáša aj kúsok reality, ale málokto svoje písanie založí len a len na tom, čo sa prihodilo jeho priateľom, rodine či známym. Obzvlášť ak žijete v Bratislave, kde sa zo sexu stala zábavka a zo vzťahov obchod, máte hŕbu námetov na písanie rovno pod nosom. Ale aby som nepreháňal, Sex a Bratislava nebude len o sexe; bude hlavne o tom, ako choré či zvláštne, ale aj nádherné a hriešne dobré dokážu byť medziľudské vzťahy, sex, priateľstvá aj zrady. Za tie roky, čo úctivo slúžim ako bútľavá vŕba svojim priateľom, som si vypočul nesmierne množstvo tak absurdných, ale aj tak krásnych príkladov na to, že každý vzťah je iný a že možno dovidíte všade, ale do cudzej spálne nikdy, že by bola škoda nechať si ich len pre seba. V kútiku duše si veľmi prajem, aby vás táto časť môjho blogu zaujala. Najhoršie, čo by sa mohlo stať je totiž to, že vo vás nezanechá nič alebo že ju dokonca budete ignorovať...
Kto vás bude Sexom v Bratislave sprevádzať? Nuž, predovšetkým:

Baša - hoci sa narodila v Bratislave, nenechala sa skaziť a nestala sa z nej typická bratislavská pipka, ktorej jedinou starosťou je byť zadaná a všetky nedeľné poobedia tráviť v Auparku; a hoci veľmi dobre vie, že byť súčasťou zlatej bratislavskej mládeže je fajn, oveľa istejšie je, keď si uchováte dávku zdravého rozumu.

Ria - na prvý pohľad typická dcéra zbohatlíckych rodičov; otec je king a mama pekný doplnok... Prvý pohľad však býva klamlivý, lebo nie každá "pipka" musí mať v hlave nasraté.

Michal - prístav nádeje v čoraz väčšom mori bratislavských homosexuálov a "heterákov"; narozdiel od väčšiny jeho súkmeňovcov si cení vzťahy a lásku, niekedy má však nasadené až priveľmi ružové okuliare.

Ja - dávno vyliečený z romantických predstáv a ideálov; pre veľa ľudí extrovert, v skutočnosti však hlboký introvert, ktorý si oveľa viac cení pokojný večer s knihou v ruke než zábavu v najnovšom klube v centre mesta.

Okrem týchto 4 postáv sa stretnete s množstvom iných - s niektorými raz, s inými pravidelne.

Verím, že prvý stĺpček sa mi podarí napísať čoskoro... viete, ja než niečo uverejním, tak to najskôr trikrát prepíšem ;) a pri písaní týchto stĺpčekov budem asi obzvlášť puntičkár ;)

Alex, mydailyfashionnews@blogspot.com

3 komentáre :

  1. Alex tak na tento stĺpček sa nesmierne teším, ako aj na ostatné :) a sľubujem, že ich budem poctivo čítať :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem :-* ten prvý je viac-menej len taký úvod :)

    OdpovedaťOdstrániť