pondelok 31. januára 2011

Vôňa Lady GaGa bude vraj voňať ako krv a semeno

Niektoré celebrity vedia ako na to. Príkladom je Lady GaGa. V časoch, keď celebrity o svojich vôňach trkotajú v štýle "zvodná a sexy vôňa pre ženy, ktoré vedia, čo chcú" alebo "hravá a sexy vôňa pre mladé rebelky" (sami si vyberte, ktorá z tých dvoch variant je horšia), Lady GaGa na to ide z úplne iného konca - tvrdí, že jej vôňa bude voňať ako krv a semeno. Krv snáď myslí normálnu, nie menštruačnú... U nej človek skutočne nevie, na čom je... Keby to vyhlásila taká Britney Spears, všetci by sme sa ironicky usmievali a bulvárni novinári by písali o tom, že chuderka Britney už vážne nevie, čim zaujať. Keď to povie Lady GaGa, nie sme ďaleko od toho, aby tento výrok všetci zobrali vážne a ženy (aj muži?) začali potajomky skúmať vôňu... no veď viete čoho.

Čo sa mňa týka, na vôňu, ktorá sa vraj bude volať Monster a na trh sa dostane v roku 2012, sa neteším o nič viac než na akúkoľvek inú celebritnú vôňu. Ak to chcete konkrétne: je mi viac-menej ukradnutá. Celebritné vône sa spoľahlivo držia v hladine synteticky čpavého drogériového smrádku a česť im ako-tak zachraňujú vôňe Sarah Jessicy Parker, Jennifer Lopez a najnovšie aj Beyoncé, ktoré väčšinou v pohode obstoja aj medzi dizajnérskymi vôňami. Vôňa Lady GaGa ma sklamať nemôže, môže ma iba milo prekvapiť.

A čo na to poviete vy?

7 komentárov :

  1. smejem sa až mi bahnová maska puká na tvári.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hovorím, že Lady Gaga je šialená

    www.fashion-paradis.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. áno,každý predsa CHCE voňať krvou a semenom. Mimochodom, na trhu už je vôňa s mužským tým, volá sa Ascent by RAdi Hourami,takže Gaguška nedala nič nové. :)
    emmaknowsall.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prečítala som iba nadpis _ napína ma , ani si neňuchnem!
    xx

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť