štvrtok 16. decembra 2010

Plesová kabelka

Kozmetickú značku Oriflame určite všetci dobre poznáte. Raz za čas sa Oriflame spojí s inou značkou oblečenia a vytvorí nejakú limitku. Tento rok sa Oriflame spojil (tuším nie prvýkrát) so značkou Puma a v katalógu č. 2/2011 na nás chystá nasledujúcu kabelku:
No, ja neviem, ale človek má podľa mňa veľký problém ju niekam zaradiť. Čo je to? Príručná kabelka? Kabela do fitnescentra? Kozmetická taštička? A dá sa to vôbec nazvať kabelka? Nuž, podľa Oriflame áno. Je to kabelka. A nie hocijaká. Je to totiž kabelka plesová. Výborne, tá Puma sa k plesovým šatám naozaj náramne hodí, to bude jednoducho jedna báseň. Ja osobne nemám ani najmenšiu pochybnosť o tom, že toto uvidím na našich uliciach nespočetne veľakrát a keď sa posnažím, nájdem ju aj na fotkách z dajakého hasičského plesu. No čo, k tým čínskym korzetovým šatám z ultra lacného PES saténu sa táto kabelečka možno aj hodí.

6 komentárov :

  1. no fuj......
    nijak raz sa mi to nepaci, otrasne...
    a len tak btw, pride mi to ako kvazi "napodobenina" i ked nie v pravom slova zmysle, istej znaaamej znacky...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ou zlee ale oriflame je cely zly cize sa nemozeme cudovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akurát dnes som tiež kukala nejaké takéto darčekové balenie a tiež tam bola taká "plesová" že až:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no to je cele zle..ak by som ju nahodou mala, co pochybujem silno, hned by som nou urobila radost upratovacke nasej..:D
    http://vidabellafashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť