pondelok 6. decembra 2010

Jak se státi.... debilem

To je neuveriteľné, kam až sú obchodníci schopní zájsť za vidinou zisku... Avšak keby nebol dopyt, nebola by ani ponuka. A tak ma vôbec neprekvapuje, že v súčasnosti upírmi a vlkodlakmi osprostená mládež by bez problémov dokázala utratiť 14 eur (odporúčaná cena) za knihu s názvom Jak se státi upírem... Nehnevajte sa na mňa, ale moja dôvera v ružovú budúcnosť ľudstva sa opäť raz zmenšila. Len takto pokračujme ďalej a prisahám bohu, že aj potkany budú čoskoro inteligentnejšie a ovládnu svet. Hoci sa snažím vyhýbať vulgarizmom, nedá sa mi inak, len sa nespýtať: Pubertiaci, načisto vám drbe? Kto má silný žalúdok, nech si prečíta tiráž knihy.
Praktický průvodce pro nově nemrtvé. Svět moci a krásy čeká. Děsivá a neodolatelná říše upírů láká. Odvážíš se uniknout drásavým poutům smrtelnosti? Vyhnout se sluneční záři, která způsobuje stárnutí, a přijmout noc? Osvojit si pláštík božství s mocí, o níž se ti ani nesnilo? Odvrhni plytkou povrchnost dnešní pomíjivé nudy – trvalé umělé opálení, lesk a pozlátko. Pohrdni každodenností a obyčejnou existencí – staň se upírem! Upíři, osamocení bohové noci, jsou povzneseni nad obyčejnou všednost svých slabých lidských bratranců. Osvobozeni od pout zvyklostí okoušejí tabu a zkoumají temnotu. Upíři jsou zdokonaleným lidstvem. Ztělesňují všechny lidské touhy: krásu, mazanost, mládí, sílu a pružné, svůdné pokušení ve všem, co dělají. Přijmi temnotu jako všichni upíři. Navzdory tichému tepu se v každém upírovi ukrývá pravá vášeň pro život – každonoční oslava jejich zostřených smyslů a bezvadné krásy. Lidé si myslí, že o upírech vědí všechno. Ale nekoupali se osvíceni měsícem, jako to budeš dělat ty. Budeš znát pravdu. Vykroč na cestu temnoty. A za odměnu získej úžasnou nesmrtelnost.

6 komentárov :

  1. Tak som sa zasa zasmiala :) Ale zdielam tvoju mienku! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v 90.rokoch sa fičalo na New Kids on the Block, Backstreet boys a Spice Girl, a teraz je v móde Hannah Montana a pitie krvi. Toto mi veľmi pripomína film s Ethanom Hawkom "Daybreakers", keď sa všetci ľudia menili na upírov. Ach jaj...kam ten svet speje...:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jaj, toto je choré ... kúpi si snáď tú knihu niekto duševne zdravý ??? no silno pochybujem ...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Budes sa mozno divit, ale toto frci uz dlhsie. Poznam jednu babu a cez nu mam viacero takych znamych, ktori su uz normalne dospeli ludia (vekovy priemer 25) a stale ziju v prsvedceni, ze su vampyri ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dakujem Alex, pobavilo :)) to aby som zacala nosit so sebou cesnak...

    OdpovedaťOdstrániť