štvrtok 2. decembra 2010

Symboly mužnosti/ženskosti?

Už dlhšiu dobu pripravujem pre rubriku módne podsvetie ďalší článok o domácich hand-made hnusoch. Stále sa mi ho nedarí dokončiť, lebo na písanie komentárov a výber tých správnych "kúskov" treba naozaj trochu času, ktorého momentálne veľa nemám... Ale po objavení tohto sa sám seba pýtam, či ho ešte má zmysel dokončovať. Možno ani nie. Kam sa hrabú oblvané batikované svetre a pletené hacafraky, keď už je v dnešnej dobe očividne legálne nosiť na krku zavesený hlinený falus a na kabelke smaltovanú vulvu... Ak ja toto uvidím na niektorej v meste, nezdržím sa a opľujem ju od zhnusenia. Varujem vás, ak si nie ste istí, že chcete pokračovať, tak nepokračujte!

Viete, prečo je taký divne zelenkavý? Lebo je to vraj zombie penis (čiže asi to má byť posmrtná, najlepšie už hnilobná farba). Ak ste sa práve povracali, odpusťte mi to!

Alebo radšej náušničky? No problem. Z nehrdzavejúcej ocele a ako bonus máme na semenníkoch nalepený aj swarovski kamienok...

Dúhový penis, asi pre homosexuálov... Boh mi odpustí, ale keď na toto natrafia niektorí gayovia, nepochybujem, že si napíšu o kontakt na zhotoviteľku... Nepáči sa vám farebná kombinácia? Autorka sa dušuje, že môže vyrobiť AKÚKOĽVEK kombináciu farieb, pridá dokonca rôzne flitry a trblietky. Záujemcov vyzýva, aby sa v žiadnom prípade nehanbili a zdôverili sa jej aj s tými najšpecifickejšími požiadavkami!

Ste predsa len príliš konzervatívni? Aj pre vás tu máme riešenie - stavte na perly a realistické zobrazenie! Na plese v opere budete za hviezdu.

Ja viem, všetky tieto príklady boli zatiaľ príliš decentné a my predsa nebudeme trochárčiť. Tak smelo do toho dievčatá, žiada sa mi povedať: vyveste prápor! Keď penis, tak s erekciou a keď farby, tak toxickú všehochuť. S týmto by ste aj oko dokázali vypichnúť.

Vlastne, "ono" to má asi funkciu odhaľovania vašej nálady! Prvý príklad si asi máte zavesiť na krk, keď hýrite šťastím, tento druhý sa asi hodí trebárs na pohreb. Alebo na maturitu.

Dosť bolo penisov. Ženy sú predsa emancipované, a tak sa snáď nebudú zahadzovať kadejakým vtákom. Vagína je to pravé!

Žeby novodobý ekvivalent náhrdelníku na čaj o piatej? Možno... A áno, to, čo tam vidíte, to sú zuby (hryzáky???). Nepýtajte sa ma, prečo tam sú.

Inak celkom glamorous kabelku najlepšie oživí milá ružová vulvička. Ako poznám chlapov, z tej kabelky budú na prášky... Aby vám ju potom neukradli.

 Alebo chcete kozmetickú taštičku? Sám sa neviem rozhodnúť, či sa tá expresionistická vagína k tomu barokovému vzoru hodí, alebo nie... Poraďte mi!

Tieto cinkrlátka na mobil sú už troškou out, nie? Ale ide predsa o originalitu. A limetková mini vagína bezpochyby originálna je.

Chápanie tejto plstenej brošne je vraj na vás. Niekto vidí pery, niekto vidí, doslovne prekladám, veľké pysky. Čo má predstavovať tá priesvitná červená korálka akoby vytekajúca z pyskopier, nad tým sa odmietam zamýšľať.

Hm, možno predchádzajúce príklady neboli dostatočne exaktné. Chápem. Ale s týmto príveskom bude všetkým všetko jasné. Nositeľka ním podľa mňa dáva najavo, že jej povahu najlepšie charakterizuje vulgárny výraz pre vagínu.

A na záver niečo, čo ma dostalo nie len svojím vyhotovením, ale najmä svojím názvom. Voilá, pičomotýľ! Vulgárny nie som ja, priatelia, tak túto vec jednoducho nazvala jej tvorkyňa.

8 komentárov :

  1. Že kde ty na tieto výrobky vlastne chodíš? :)
    Zase vynikajúci post..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hnusnééé, to kde preboha predávajú??! A kto to kupuje???!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne osobne penisy a vagíny nevadia, no mali by ostať tam kde sú, čiže pod oblečením a nie NA OBLEČENí!!!
    Ináč keď už ide o tú vagínu s hryzákmi, napadol ma horor s názvom ZUBATÁ VAGÍNA, dávali to dávnejšie na Joj-ke alebo Markíze a musím povedať, že tak dobre som sa ešte nenasmiala. :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ešte názov: kok*t by som nosila na krku..ale toto nie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :D tak na toto nemam slov, perfektny clanok, dobre som sa zasmiala .D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. panecku tak to je fakt moc..a cloveka ktory si nieco taketo zavesi na krk alebo uz hocikde by som radila asi medzi sialencov..:D
    http://vidabellafashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť