štvrtok 21. októbra 2010

Novinky o DVD Sex ve městě 2

Nie je to tak dávno, čo som písal o DVD k filmu Sex v meste 2 a zostal trochu sklamaný, že bonusový materiál bude len súčasťou blu-ray verzie. Našťastie, moje obavy sa nepotvrdili. Viac v článku.
23. 10. AKTUALIZOVANÉ O ĎALŠIE NOVINKY

Oficiálny obal českého DVD:
Pravdepodobne sa posunul čas vydania DVD, ktoré by sa malo dostať do predaja už 3. novembra. DVD vyjde aj ako klasická verzia, ktorá by mala stáť cca 14 eur a obsahovať len 1 disk s filmom, pre fanúšikov však prichádza výborná správa, pretože film vyjde takisto v 2 diskovej edícií za cca 17 eur, pričom prvý disk bude obsahovať film a druhý všetky dostupné bonusy:
• Rozhovor se Sarah Jessicou Parker a režisérem Michaelem Patrickem Kingem
• Muži se Sexu ve městě 2 – Michael Patrick King a Mario Cantone o holkách a jejich mužích. VČETNĚ SKVĚLÉHO POP KVÍZU
• Styl Sexu ve městě 2 – Glanc a kouzlo neobyčejné stylistky Patricie Field, která Vás provede úchvatnými modely filmu od linie města k šmrncu pouště a ještě mnohem dál.
• Vezmi si mě, Lizo! – Navštivte natáčení jedné divoké svatby s neopakovatelnou Lizou Minnelli
• Komentář režiséra Michaela Patricka Kinga
• Osmdesátá léta – Inspirace módních výstřelků našich 4 kamarádek v prologu filmu.
• Sex ve městě 2 soundtrack: V zákulisí s Alicií Keyes
2disková edícia by mala byť limitované vydanie, ktorého obal navrhol sám Christian Lacroix. Film taktiež vyjde v špeciálnej combo edícií spolu s prvým filmom. Tu je česká reklama:

Našiel som tiež lepšie obrázky špeciálnych edícií (u nás vyjde edícia od Christiana Lacroix ako klasické DVD, nie ako blu-ray):

Ak mám správne informácie, DVD by tiež malo vyjsť v špeciálnej zberateľskej edícii s leskom na pery z propagačnej kolekcie k filmu (podľa mňa to bude ten istý lesk, ktorý bol v lete ako darček k českej Marie Claire), no a pre milovníkov najnovších technológií samozrejme aj ako blu-ray disk.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára