pondelok 20. septembra 2010

Značka Syoss má už aj farby na vlasy

Po uvedení šampónov, kondicionérov a ostatných vlasových prípravkoch značky Syoss na náš trh, sa strhla pomerne veľká diskusia o ich kvalite. Masívna reklamná kampaň hlásala profesionálnu starostlivosť vytvorenú v spolupráci s poprednými kaderníkmi za priaznivé ceny, k tomu luxusnejšie vyznievajúci obal a kozmetický hit roka bol na svete. Skutoční kaderníci sa síce len úškŕňali popod nos v štýle "ďalšia komerčná sračka", ale po čase niektorí uznali, že z "prípravkov na doma" je Syoss predsa len jedna z tých lepších variant. Niet preto divu, že šikovní marketéri dlho neotáľali a portfólio značky Syoss rozšírili o farby na vlasy.

Popis hlása toto:  farba spoluvyvinutá a testovaná s kaderníkmi a expertmi na vlasové farby prinášajúca vysokoúčinnú receptúru s jedinečnou zmesou pigmentov, ktoré dodávajú intenzívny, presný a žiarivý farebný výsledok a profesionálne krytie šedín. Kondicionér fixujúci farbu s komplexom Nutri-Care obohateným o pro-vitamín B5 a pšeničné proteíny poskytuje extra profesionálnu starostlivosť. Regeneruje vlasy zvnútra, chráni povrch vlasov a zdravú vlasovú štruktúru.

No, znie to lákavo a pritom vcelku reálne, takže myslím, že ak je ich kvalita aspoň porovnateľná so šampónmi Syoss, tieto farby sa určite stanú zdatným konkurentom farbám od Garnier, L´Oréal či Schwarzkopf. Výber odtieňov je skutočne široký, takže si určite každý vyberie. Máte už s týmito farbami skúsenosti? A ako hodnotíte kvalitu značky Syoss?

4 komentáre :

  1. No to by som sa tiež rád opýtal jaká je to značka, bo všade to je vycapené a síce mám svoju značku obľúbenú, xcel by som vedieť či sa fakt oplatí kúpiť niečo z toho?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ich šampóny za skúšku stoja - pekne voňajú, majú veľa druhov na všetky klasické vlasové problémy, takže vybrať sa takisto v pohode dá... ale ak máš obľúbenú a osvedčenú značku, tak sa možno neoplatí riskovať

    OdpovedaťOdstrániť
  3. asi máš pravdu, že sa neoplatí riskovať, ale zariskujem a vyskúšam;) díííky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aky mate nazor na ich farbu......chcela by som vyskusat ale mam stracha aby to nedopadlo zle...

    OdpovedaťOdstrániť