pondelok 20. septembra 2010

Už aj Sugababes majú svoje vône

Vône sú v súčasnosti pre celebrity vynikajúci spôsob, aby bolo ich meno vidieť skutočne všade. Niet sa preto čo čudovať, že takmer každá celebrita už má minimálne jednu "vlastnú" vôňu, niektoré ich už majú za sebou dokonca niekoľko. Niektorým ľuďom sa zdá atraktívne, keď môžu mať pocit, že voňajú ako ich obľúbený hudobný interpret, modelka či herec alebo herečka. A tak tu tentokrát máme 3 ženské novinky od britskej skupiny Sugababes s názvami Tempt (Zvádzanie), Tease (Dráždenie) a Touch (Dotyk).

Tieto 3 vône majú vraj popisovať individualitu, ženskosť a sexappeal každej členky skupiny a predávať sa budú (pravdepodobne aj u nás) v objeme 100 ml. Všetky majú klasický kvetinovo-ovocný podtón. Tak si ich teda poďme trošku rozobrať.

Touch (strieborný flakón)
Hlava: pikantné ovocné tóny brusnice a liči
Srdce: jemné tóny fialky a bulharskej ruže
Základ: pačuli a pižmo

Tempt (čierny flakón)
Hlava: energické tóny ľadového čaju a čiernych ríbezlí
Srdce: výrazná fialová orchidea, klasická ruža a lesné plody
Základ: pižmo a vanilka

Tease (ružový flakón)
Hlava: šťavnaté tóny citrónovej limonády a hrušky
Srdce: zvodné tóny jazmínu a magnólie
Základ: med a biele santalové drevo

Ja nie som fanúšik celebritných vôní, pretože nemám rád tuctové vône, ktoré cítiť v celom meste. A nakoľko celebritám ide najmä o zisk a nie o šľachetné obohatenie sveta parfumov, chcú, aby ich vône boli komerčne úspešné, a teda masové. Ďalšie mínus, ktoré vraví v neprospech týchto vôní, je ich slabá výdrž... Táto trojka vôní podľa popisu rozhodne nie je nič nové pod slnkom, ale pripadajú mi ucelené, čo je napríklad pri vôňach od Britney Spears nonsens. A čo hovoríte vy?

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára