piatok 3. septembra 2010

Odhalené: Lanvin miluje H&M

Po Lagerfeldovi, McCartney, Rykiel, Jimmy Choo či po tak trochu kontroverznej značke Comme des Garçons spojil švédsky reťazec H&M znovu svoje sily so známym módnym domom. Dosť bolo špekulácií a tajností, reťazec konečne odhalil, že svoje sily spojil tentokrát so svetoznámou francúzskou značkou LANVIN.


Už 23. novembra bude približne v 200 najdôležitejších obchodoch H&M po celom svete uvedená do predaja kolekcia, ktorú navrhol Alber Elbaz, umelecký riaditeľ značky Lanvin, a Lucas Ossendrijver, návrhár pánskej módy. Presne tak, tentokrát nezostane skrátka ani pánska móda, a tak sa nielen dámy, ale aj páni môžu tešiť na exkluzívnu módu za prijateľné ceny.

„V minulosti som vždy vyhlasoval, že nikdy nevytvorím kolekciu určenú pre masový trh. V tomto prípade ma ale skôr než tvorba pre masový trh trh očaril nápad, že H&M bude môcť aj svojím zákazníkom poskytnúť luxus. Táto spolupráca pre našu značku predstavuje akoby výnimočné cvičenie, pri ktorom dve firmy z úplne opačných pólov módneho spektra dokázali pracovať spoločne, a to len vďaka tomu, že veríme v rovnakú vec - chceme totiž prinášať mužom i ženám po celom svete radosť a krásu,“ hovorí Alber Elbaz.

Kreatívna riaditeľka H&M Margareta van den Bosch je zo spolupráce rovnako nadšená: „Verím, že Lanvin do H&M vnesie luxusnú francúzsku tradičnosť, ktorá je zároveň moderná a hravá. Zdôrazňujem však, že kolekcia bude vytváraná v duchu značky Lanvin - využije hlavne jej typický strih a umenie čistého šitia a bude klásť veľký dôraz na čistú formu a detaily. Určite nepôjdeme prvoplánovou masovou cestou."

Nemôžete sa dočkať dňa, kedy si budete môcť prezrieť jednotlivé kúsky tejto luxusnej kolekcie? Tak si do svojho diára výrazne zaznačte 2. november. V ten deň bude totiž na stránkach www.hm.com uverejnený špeciálny film, ktorý celú kolekciu predstaví ešte pred uvedením na trh.

3 komentáre :

  1. LANVIN loves H&M and I love LANVIN! :) už aby to bolo! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v Prahe sa tá kolekcia predávať bude, ale o Slovensku zatiaľ neviem, ale snáď sa do bratislavskej Eurovey zázrakom dostane aspoň niečo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. šak nepríde nová kolekcia k nám, dojdeme my za ňou! :D haha!

    OdpovedaťOdstrániť