streda 8. septembra 2010

Do Avonu prišla Fergie aj Vianoce

Ak máte radi kozmetiku Avon, možno vás poteším. Kampaň číslo 15 sa rozbehne až koncom októbra/začiatkom novembra, už teraz vám z nej však ponúkam malú ochutnávku. Konečne bude predstavená prvá vôňa speváčky Fergie pod názvom Outspoken. V rámci objednávky aktuálnej kampane 13 si niektoré Avon lady budú môcť túto vôňu predobjednať. Dnes som ju mal možnosť ovoňať a môžem povedať, že ma okúzlila. Takto nejako si predstavujem, že by malo voňať moderné a štýlové dievča. Vôňa je nevtieravá a moderná, no pritom elegantná. Proste ako Fergie.

Nuž a nakoľko koniec októbra sa pre obchodníkov automaticky rovná začiatok vianočného obdobia (to len Tesco vyťahuje salonky zo skladu už 1. septembra...), v katalógu 15 nechýba ani prvá ochutnávka typických limitiek vo vianočnom obale.

Pri kúpe vône Outspoken dostanete automaticky telové mlieko a telový sprej zadarmo. Avon Lady majú možnosť získať tiež šatku a strieborný prívesok s tuhou verziou vône (bohužiaľ, k tomu nemám obrázok).

A dostávame sa k limitkám. Najskôr kajalové ceruzky na oči vo vianočnom dizajne.

Klasický zimný krém od Avon. Ja si už bez neho mrazivé dni neviem predstaviť niekoľko rokov.

Kozmetika na nohy a chodidlá s vôňou čokolády a granátového jablka.

Pena do kúpeľa s vôňou vianočnej ruže.

A na koniec úplná klasika alias každoročná vianočná séria hydratačnej telovej kozmetiky. Tento rok opäť zlato-červená. Predpokladám, že ku krému na ruky a balzamu na pery pribudne aj telové mlieko a pleťový krém.

4 komentáre :

  1. aaah, klasika, glycerinovy krem na ruky :D doma mam este asi tri nerozbalene balenia :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja mám :D vždy ho kúpim, lebo stojí len jedno éčko a potom sa mi hromadia :D ale keď mne sa tak strašne páčia tie vianočné a jarné limitované vydania :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podobnym stylom som nakupil kokosove, marhulove, citronove a pomarancove kremy... :D :D :D z kazdeho po dva, lebo cena bola len jednou euro... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to ja zase takto skupujem osviežujúce telové spreje... hneď ako sa nejaký nový objaví, tak ho kúpim, tiež ich mám peknú zbierku a neviem čo s nimi ;) ale sú praktické, neznášam telové mlieka a všelijaké telové krémy, týmto sa stačí nastriekať a urobia rovnakú "prácu"

    OdpovedaťOdstrániť