utorok 29. marca 2011

Nová kniha od Evity

Evita Urbaníková pokračuje v peknej tradícii vydať každý rok minimálne jednu vlastnú knihu :-). Tohtoročná „Evitovka od Evity“ sa zaradí k jej doterajším piatim románom Všetko alebo nič, Stalo sa mi všetko, Všetko alebo nič: Príbeh pokračuje, Svet mi je dlžný a Príliš osobná známosť. Vyjde 31. mája 2011 a volá sa Vzťahová níž (pôvodný názov Ráno svedčí každému si Evita rozmyslela).


Na pokojný život nám vlastne nezostáva čas. Keď si okolo tridsiatky upraceme svoje vzťahy, náš život už nemá veľké výkyvy a všetko vyzerá pokojné, prichádza facka od rodičov. Zachytí ich kríza stredného veku, syndróm prázdneho hniezda a my musíme zachraňovať to, o čo sme sa celý život opierali. Ich vzťah. A keď sa to po mesiacoch alebo rokoch nejako skončí, zistíme, že hormóny sa nasťahovali aj do detskej izby v našom príbytku, a začína sa ďalší boj...

Martina, tridsaťjedenročná hlavná hrdinka knižky, to má o to ťažšie, že sama nemá vo svojich vzťahoch celkom jasno. Lebo to, čo by chcela ona, ten druhý odmieta. Ale ona to – popri „záchrane“ iných vzťahov – jediná nevidí.

4 komentáre :

  1. tak sa strašne teším!!!! :) ona je moje NAJ! :) tak to si ale ešte počkám teda :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako Evita nie je nejaky literarny skvost, to si musime priznat, ale jej knihy mam rada, take super oddychovky, ked nema clovek naladu na casopis ale ani na hlboke citanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už teraz sa teším...:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kniha je uplne skvela, zmakla som ju za 6 hodin, vyborne sa cita a mnoho ludi sa v nej najde :)))) len tak dalej

    OdpovedaťOdstrániť