sobota 12. marca 2011

Aby biela bielou bola

Fotenie mobilom je na nič... Bohužiaľ, fotky z mobilu nedokážu verne zachytiť farby a všetky detaily, preto sa slečnine topánky javia ako relatívne čisté, v skutočnosti však boli špinavé sťa divé prasa; no jednoducho až tak, že mi to udrelo do očí. Budete mi musieť jednoducho veriť, ale na to sa prosto nedalo pozerať!

Fotky sú fotené minulý týždeň vo štvrtok poobede v Bratislave. Ak si dobre spomínate, zo stredy na štvrtok vtedy trochu nasnežilo, bola poriadna zima a fúkal pomerne nepríjemný vietor. Sneh sa cez deň roztopil, všade bolo mokro a typicky špinavo, ako to už v Bratislave v takom čase býva. Pochybujem však, že tú špinavosť topánok zapríčinilo jednodenné chodenie po mokrom asfalte... Zapríčinila ju totiž lenivosť. Lenivosť zobrať jedno sobotné dopoludnie kefu, vedro s teplou vodou a trochu pracieho prášku alebo obyčajného pracieho mydla alebo čohokoľvek iného čistiaceho a poriadne tie topánky vydrhnúť. Nech nevyzerajú, akoby v nich slečna poorala starootcovskú roľu. Hold, mama vždy všetko nestíha!

(po kliknutí sa fotky zobrazia v originálnej veľkosti - odporúčam)


Ale aj tak sa musím opýtať: čo vedie dievča obuť si podobné topánky do sychravého zimného počasia? Prepáčte, ale veď je to smiešne, aby zo špičky takýchto topánok vykukovali hrubšie čierne punčocháče, navyše s tak trošku predranými prstami (fakt jej z nich vykukovala ružová koža...)! Bolo na nej zreteľne vidieť, že jej je od nôh zima. Nehovoriac o tom, že to proste vyzerá absurdne a štýlové to nie je ani trochu!

No a inak čo dodať na záver... Snáď len to, že trojica predstavuje typickú vzorku "ako sa mládež oblieka v Bratislave" - jedna slečna čierne legíny, bielu pérovú bundičku a "športovú" kabelku, druhá slečna obligátne lacné džínsy, kabátik a elegantnejšiu kabelku, týpek drsne vyzerajúcu bundu, užšie rifle a k tomu nejaké cool vykúkajúce tenisky. Zývam.

9 komentárov :

  1. No niektorí ľudia majú jednoducho vlastný vkus ktorý je pre my ostatný nechápeme a nikdy nepochopíme

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ˇCherry Llegar...alebo skôr nevkus !:D:D bože ja sa vždy nasmejem ked vidím ten slovenský ,,streetstyle´´ to je des prvej klasy ,ešte aj Kazachstan je na tom asi lepšie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kazachstan :D
    no podľa mňa by tie topánky neboli pekné ani keby z nich tá bielosť žiarila na sto kilometrov ...
    vyzerajú strašne lacno !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veronique...nie každý si môže dovoliť drahé veci...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta biela vec na nohach je priserna

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dobre ked si vynecham celkovo tie topanky a vezmem si nieco ine napr svadobne alebo biele tensiky-na nicom inom si ziarivu bieluako topankach neviem predstavit). Ked mam neico biele tak kludne aj rano si ich rychlo prejdem Cifom len nech nevyzeram ako keby som do kaluzi skakala.
    ale okej neikomu staci sa rano obut a ist.

    a k lacnosti veci: nejde o cenu ale o vkus, ked si vezmem ze v cinancoch maju drahsie veci ako napr. v New Yorkeri tak prosim pekne ked ma niekdo vkus si vie vybrat ked nieje vkus ani Dior zadarmo nepomoze.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mna to neprekvapuje. V Londyne v zime bezne zeny nosia podobne topanky, navyse casto maju hole nohy a zimne kabaty, no a min. jednu za den stretnem, co ma zabky (niektore s pancuskami alebo ponozkami!) a pritom mne je chladno aj v metre, nieto este na ulici...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. fuj tie topánky aj keby boli čisté tak sú hnusné, a ako píšete vyzerajú strašne lacno. Vobec tu ale nejde o cenu pretože aj drahé veci môžu vyvolať lacý dojem ide o vkus :)

    OdpovedaťOdstrániť