štvrtok 25. októbra 2012

MADAM EVA November 2012: Daniela Peštová

Jednoducho dokonalá!

8 komentárov :

  1. Milovaná MADAM eva! Som pyšná, že taký úžasný mesačník sa vydáva na Slovensku. Vždy nádherná obálka, grafika, erudované články,skvelá móda...hovorí sa tomu aj obsesia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Madam Evu som si kúpila minulý mesiac po prvý raz, najmä preto, že som čítala na tento časopis samé chvály, ale musím povedať že ma sklamal. Boli v ňom články na témy, ktoré som čítala už asi x-krát (staršia žena+mladší muž, celulitída, nevera... Čakala som časopis na úrovni pre ženy 30+, ale dočkala som sa článkov písaných podobným štýlom ako v klasickej Eve. TAkže nič pre mňa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a si si istá, že si si kúpila Madam Evu? pretože Madam Eva je suverénne najluxusnejší, najserióznejší, jednoducho najlepší, slovenský časopis...

      Odstrániť
    2. ... ani ja ten luxusný pocit z Madam Evy nemám... pre mňa tiež sklamanie. Občas prelistujem, ale od luxusu to má ďaleko... neporovnateľne kvalitnejšia pre rovnaké vekové zameranie je česká Marianne... toto je len slabý odvar.

      Odstrániť
    3. tak s týmto teda nesúhlasím... Marianne už dávno v sebe nemá ani trochu luxusu, je to len drahý Nový čas pre ženy

      Odstrániť
    4. ... ak by bola Marianne drahý časopis pre ženy, ak by iste roky po sebe nevyhrávala kdejake ceny... Madam Eva sa tvári na čo? Na čítanie pre koho?

      Odstrániť
    5. Samozrejme, že to bola Madam Eva - októbrové číslo s Millou Jovovich na obálke. Kvalitný na tomto časopise je len papier.

      Odstrániť
  3. fakt krása...toto číslo určite kupujem

    OdpovedaťOdstrániť