piatok 11. februára 2011

Svadobné obludárium

Ešte predtým, než si rozoberieme spomínanú párty fotku číslo 2, nedá mi to, aby som vám toto neposunul. Dostalo sa mi to do rúk a je škoda to nevyužiť. Zdrbol by som to podrobnejšie, ale je už neskoro a mne sa chce spať... Zdrbnite si sami! ;) Niekedy aj tak žiadne obšírne komentáre netreba, fotky rozprávajú samé.



13 komentárov :

  1. zbožňujem keď si niekto k spoločenským šatám oblečie čižmy...nemohli sa prezuť?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no tak tie čižmy, to sú kapitola sama o sebe... to sa kedy naposledy nosilo tamten typ? tak 7 rokov dozadu to veru bude...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzera to ako modna prehliadka "dizajnerskeho domu" JaoTaj Tching a nylonovej tovarne z roku 1998. Nevesta ma skutočne užasné vlasy, najmä tie spodné neupravené pramienky su strašne sexy. Tie kočky hore nad poslednou fotkou to sa skutočne ani komentovať nedá, komentuje sa to samo.Tie tri "slečny" s čižmami= :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Predposledná fotka...tie dve sa našli :3 Neviem na to celé nájsť slovo, ktorým by som to označil. No Comment.

    http://postsbybren.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aaaaaaaaa!!!!! nocna mora, ale ako vravela Foly, vobec ma to neprekvapuje! ale na grc je mi z toho stale a rozhorcovat sa nad tym neprestanem...a vsimol si niekto ten prevysajuci falad medzi nevestinou rukou a poprsim?!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. bože des,také starne slovenské je to ako na všetkých svadbách :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. M-i-l-u-j-e-m tento blog...dnes som ho prešla celý, od začiatku a konštatujem len jedno, lepší som už dlho nečítala...i like ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to ma nesmierne teší, skutočne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ugh! tak toto je naozaj odporne! ... tie čižmy... jednoducho pre mna nepochopitelne

    OdpovedaťOdstrániť