piatok 25. februára 2011

Syoss už aj špeciálne pre mužov

Ešte v nedávnej minulosti bola zvýšená starostlivosť o vlasy a snaha o ich dokonalý vzhľad skôr doménou žien. V súčasnosti však čoraz viac mužov hľadá profesionálnu a kvalitnú starostlivosť, s ktorou budú ich vlasy vždy len v tej najlepšej kondícii. Viac ako 60% mužov si myslí, že by mali mať svoje vlastné, špeciálne produkty pre starostlivosť o svoje vlasy. Polovica mužov sa pri výbere a používaní vlasovej kozmetiky už nespolieha na výrobky ich partneriek. Dokonca, takmer jedna tretina mužov v súčasnosti používa stylingové výrobky, ktoré boli špeciálne vyrobené pre nich. Práve preto prichádzajú vlasoví experti Henkel s profesionálnym radom starostlivosti o vlasy a vlasového stylingu Syoss Men. Výrobky starostlivosti o vlasy Syoss v súčasnosti patria medzi päť najpredávanejších značiek pre ženy v Európe. Odteraz si budú môcť už aj muži dopriať každý deň pocit kúzelne hebkých a zdravo vyzerajúcich vlasov ako zo salónu v pohodlí domova a za prijateľné ceny. 
   
Nový rad Syoss prináša dva šampóny pre mužov pre dokonale upravené a profesionálne vyzerajúce vlasy. Nový šampón Syoss Men Anti-Grease Clean & Fresh (500ml) je vytvorený špeciálne na  mastné vlasy – po každom umytí budú nádherne vitálne a dokonale svieže. Pre mužov s normálnymi vlasmi je určený nový šampón Syoss Men Power & Strength Shampoo (500ml) – s ktorým budú vlasy vyzerať dokonale udržiavané ako po návšteve kaderníckeho salónu.

Nový rad stylingu Syoss Men Styling ponúka mužom vysokoúčinné produkty, ktoré sú špeciálne vytvorené pre jednoduché zvládnutie a úpravu ich účesu bez toho, aby museli navštevovať kadernícky salón. Stylingový gél Syoss Men Power Hold Extreme  (250ml) vám garantuje, že každý jeden vlas zostane perfektne na mieste – pre dokonalý výsledok v podobe štýlového účesu. Pre extrémnejšie účesy je tu ďalšia novinka – stylingový gél Syoss Men Ultra Hold  (200ml), ktorý ponúka ešte vyššiu úroveň fixácie.

3 komentáre :

  1. no konečne :)však ako ženy tak i chlapi majú mastné,suché,jemné,hrubé vlasy a voľba nesprávneho šampónu robí len galibu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. výborne, som rada, že muži sa viac začínajú starať o svoje vlasy... a so syoss výrobkami som bola spokojná takže verím, že aj mužská verzia bude kvalitná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. SYOSS gél na vlasy môžem len odporúčať

    OdpovedaťOdstrániť