sobota 12. februára 2011

Príbeh Carrie Bradshaw pokračuje

Denníky Carrie B. nebola rozhodne posledná kniha, v ktorej sme sa s Carrie stretli. Candace Bushnellová si je veľmi dobre vedomá nesmiernej popularity Carrie a jej kamarátok, a tak chystá ďalšie prekvapenie, ktorým splní prianie všetkým, ktorí sa chcú konečne dozvedieť, ako Carrie prišla do New Yorku a ako sa vlastne slávna štvorica stretla a stali sa z nich najlepšie kamarátky. A práve o tom je pokračovanie denníkov s názvom Summer And The City. Iste, náčrt sme mohli vidieť už v úvodnej sekvencii druhého filmu Sex v meste, kniha je však kniha a prvé roky ich kamarátstva zostali doteraz veľkým tajomstvom. Kniha je napísaná typickým autorkiným štýlom, ktorému nechýba sviežosť a ostrovtip a vychádza 26. apríla 2011. Český preklad je naplánovaný na koniec roka 2011.
A možno nás čaká ďalšie prekvapenie: Hollywoodom sa šíri klebeta, že na základe prvej a tejto druhej knihy o mladej Carrie Bradshaw, by mal byť nakrútený film. Réžie by sa mal ujať režisér dvoch filmov Sex v meste Michael Patrick King a mladú Carrie by si vraj mala zahrať Blake Lively.

8 komentárov :

  1. no to fakt mohli, táto cukríková ružová svieti doďaleka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Awww, ta cukrikova ruzova je uz moc aj na mna! :D Ale asi si ju precitam...

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ktovie či v tom filme,ak teda bude, bude zasa stajlovať Patricia Field...divoká to babka,,,,keby že neviem kto je myslim si že je to Westwoodkyna sestra :D červené beštie!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. myslím, že by to už mali nechať tak ako SATC je super ale aj tak si myslím, že seriál bol najlepší :) a od Bushnell som čítala aj iné knihy a tie ako nič moc :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. blake lively??? nemyslia vážne... som z nej "prežratý" s prepáčením

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a navyše je ona o dosť vyššia než SJP

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no ten denník...som čítala, trochu nuda pre mňa(asi mám už viac rokov), ale na pokračovanie sa teším.

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť