streda 9. februára 2011

Mojich 7 "tajomstiev" zatiaľ nebude

Dlhšie som rozmýšľal, či sa do toho dať alebo nie, nakoniec som sa rozhodol pre nie. Nechce sa mi písať o sebe a keď som to aj skúšal, tak to veľmi nešlo, takže tým skutočne nechcem zbytočne strácať čas, ktorého aktuálne bohužiaľ aj tak nemám veľa. Verím, že moja obľúbená blogerka, ktorá ma do reťazovky zapojila, sa za to na mňa nenahnevá. Jednoducho keď to nejde, tak to nejde. Možno že raz to pôjde lepšie a potom o tom napíšem aj sám. :)

A nakoniec jedna poznámka, ktorú som si chcel najprv odpustiť, lebo ma to v konečnom dôsledku aj tak nezaujíma, ale nech je teda jasno. Ja s nikým žiadnu "virtuálnu vojnu" (no už len ten výraz je trapas sám o sebe) nevediem a viesť nebudem. Nemienim sa tu strápňovať. A ak ju chce niekto viesť so mnou bezo mňa, tak... Tak si o tom názor utvorte sami!

13 komentárov :

  1. ja som fakt mimo... jaká vojna? jakých 7 tajomstiev? no to je asi jedno, ale ja keby že začnem ja o svojich tajomstvách, tak i knihu môžem napísať :D ...ale dobre si to napísal;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. teraz je to asi nejaká móda - jeden bloger osloví niekoľko svojich obľúbených blogerov, aby o sebe napísali nejakých 7 tajomstiev alebo hriechov no proste aby na seba bonzli nejaké kuriozitky... a k tomu druhému nemá cenu sa vyjadrovať, proste to nechaj plávať, zbytočne by sme to rozvádzali :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahaaa... aj som si spomenul, že som u jednej niečo také čítal na blogu... a odhalil niekto niečo škandalózne typu-nevera, sexuálne úchylky, vraždu, či vlaková lúpež????:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. myslím, že až ta škandalózne odhalenia sa nekonali :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda,tak sa nejdem radšej do toho púšťať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skoda. Osobne tiez nefandim retazovkam, ale tychto sedem tajomstiev nie je az tak "odveci". Jednak sa blogger moze viac prezentovat, moze povedat nieco o sebe (hlavne ti, ktori nemaju blogy postavene "na sebe") a ohladom teba nevieme nic. Tak by bolo zaujimave, keby si sa predstavil trocha. Myslim, ze takto to berie viac bloggerov. Myslim, ze na par viet o sebe sa cas najde ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bezpochyby nájde, ale nie teraz, plánujem to napísať, ale neskôr, jednoducho nad tým článkom by som musel dlhšie sedieť a na to momentálne nemám čas a nechcel som vás nechať zbytočne čakať a čakať a čakať

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tú vojnu som si tiež nevšimla a bola som prekvapená, že to napísala. Celú vašu debatu anno som sledovala, ale nepovažujem to za nič vážne. Ale veď všetci sme nejakí :) sú aj ľudia, čo potrebujú mať drámu vo svojich životoch ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aby sa to ujasnilo: asi ide tentokrát o niečo iné a síce o to, že som vymazal niektoré komenty pri recenzii novej letnej limitky Escady - vymazal a urobím to aj druhýkrát, pretože na svojom blogu nestrpím, aby niekto podpichoval a nasilu vŕtal len preto, ak mu náhodou niekto šliapne na pätu, lebo on sa ničím iným než tropickým sirupom nevonia... ak niekto príde na tento blog, je to akoby prišiel ku mne domov a predpokladám, že vtedy takisto nestrpíte, aby do vás niekto vŕtal s očividným cieľom vyprovokovať hádku

    normálny človek opačný názor rešpektuje, iný, ako píšeš, potrebuje mať vo svojom živote drámu

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mala som pocit,že ty to nedáš. ;) Dobrý pocit to bol. (nič v zlom) :)
    emmaknowsall.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ach jaj ... ale zase, čo by tebe človek neodpustil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. napíšem to Véronique, len nie v týchto dňoch a nechcel som vás zbytočne nechať čakať

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Alex, nič si z toho nerob, niekto jednoducho fakt nevie nič iné, než vŕtať a byť vzťahovačný... ale verím, že časom tento článok napíšeš! :)

    OdpovedaťOdstrániť