piatok 4. novembra 2016

EVA December 2016: Andrea Verešová

Takýto prepadák na december... Ako darček chlpatý pom pom prívesok a staré číslo Madam Evy.

6 komentárov :

  1. Tematika zas nikde a ak tak, tak možno uvidíme Vianoce v januárovom čísle ako býva vo zvyku... Hanba

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne príde úplne v pohode, ak by dali vianočnú titulku v januárom čísle, lebo to číslo vychádza začiatkom decembra!!!!
    aj keď oficiálne toto číslo tidulujú decembrovým, kto by si chcel začiatkom novembra kupovať číslo s vianočnou titulkou, ktorú navyše ešte pred Mikulášom oficiálne stiahnú z predaja? :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale je decembrové, to ze to majú odveci nastavene je druhá vec. Zdá sa mi tiež skoro vydávať v prvých dňoch nového mesiaca číslo na nadchádzajúci mesiac, ale časopisy majú byť tematické.

      Odstrániť
    2. však práve.....tak potom je na mieste skôr námietka či by nemali časopisy (Eva, Emma...) posunúť označovanie mesiacov jednotlivých vydaní a nie aby sme sa my čtatelia ponosovali, že vyšlo decembrové číslo a nie je vianočná obálka.....lebo keby redakcie vypočuli hlas čitateľov (čo je častokrát utópia :D ), tak by sa vianočné číslo vyparilo z pultov novinových stánkov ešte pred mikulášom (ako som už predtým písala)....tak by som bola za to, ak už podme kritizovať tak konštruktívne :)

      Odstrániť
    3. Súhlasím s tebou, mali by vydanie posunúť aspoň na polovicu mesiaca, podobne ako ma elle a v podstate väčšina mesačníkov. Toto ich vydávanie je na hlavu

      Odstrániť