utorok 5. augusta 2014

EVA September 2014: Mamba

Ja už fakt neviem, čo si myslieť o ľuďoch, ktorí pracujú v redakciách našich módnych časopisov... ako si môže bezvýznamná osoba ako ona zaslúžiť takúto veľkú titulku? Proti nej ako osobne nemám nič, ale čo jej dáva punc toho, aby mohla byť na obálkach? Vysvetlí mi to niekto? (Sama o sebe je inak tá obálka podľa mňa veľmi pekná) Ako darček mini (fakt mini...) pramenitá voda Zlatá Studňa Life, inak ani vzorka.

6 komentárov :

  1. výnimočne sa stotožňujem s celým tvojim názorom na obálku :D ...prečo ona?- to bolo prvé, čo ma napadlo pri pohľade na túto titulku, takisto proti nej nič nemám ve´d dokopy ani neviem čo robí, no na toto nemá. Hoci Eva nie je nič moc. Aj tak. aaa tu farbu mohli zmeniť namiesto modrej nejakú inú- toto je skôr farba pre zimný mesiac a okrem toho sa podobá tej spred pár čísiel s Mišou Kocianovou.

    byzuujandkatryna.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nikdy nevies, co je za tym, kto ma ake PR zamery a co za to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nechapem taku strasnu kritiku jej vyberu na obalku, najma ked porovnam toto Tvoje hodnotenie s tym minulym k Surovcovej. Uznavam,Surovcová je krásna žena, aj úspešná v tanci, ale úprimne, čo viac dokázala než slečna na obálke Evy( ktorá sa zas úspešne presadila v muzikáloch) a najmä, čím je známa aktuálne - len chodením s Gáboríkom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no super, hosteska z tunningu na titulke Evy...nabudúce už len očakávam na titulke nejakú micku z nejakej slovenskej reality show....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento vyber som fakt nepochopila....este chyba Haklova a uz to prestanem uplne kupovat

    OdpovedaťOdstrániť