štvrtok 10. mája 2012

EVA Jún 2012: Cameron Díaz

Nemusím ju, ale obálka je pekná. Aj keď si osobne myslím, že časy "tvárových" obálok sú preč a dnes to už pôsobí staromódne. Úbohé - len 2 vzorky krémov Eucerin a kopa nepoužiteľných zľavových kupónov.

16 komentárov :

  1. .. pre akú vekovú kategoriu je Eva? Tie zákazané stránky sú už trapné... po toľkých rokoch...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. konečne pekná, jednoduchá titulka :) sú tam nejaké vzorky, please? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. do akých obchodov sú tie kupóny?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. také kupóny im môžem...som minule bola v Mangu a tam som mala deň pred začatím akcie týchto kupónov vyhliadnutý jeden top. Keď som si ho lacnejšie chcela uchmatnúť, tak predavačky mi povedali, že veľa vecí skryli. No taká akcia ďakujem, vybrali zo skladu čo sa nepredáva alebo obchody, kam by som nešla ani zadara!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. u nás ani tie vzorky... :D obsahovo tiež nič moc, úroveň čím ďalej, tým nižšia :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kupujem len české časopisy... naše sú na nízkej úrovni... a keď sa niektoré redaktorky pasujú do úlohy odborníčok... v stánku som chcela nové ELLE a vybafla na mňa, že prišla EVA... ble

    OdpovedaťOdstrániť
  7. EVU som si kúpila asi 3x v živote a už si ju určite nekúpim. Články sú písané štýlom ako pre veľmi rozumovo obmedzené ženy/dievčatá. A keďže EVA stále vychádza, asi to bude s rozumovou úrovňou slovenských dievčat nie veľmi ružové.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. v poslednej dobe viac inklinujem k EVE ako k EMME...niekedy sa to číslo proste musí vydariť...tento rok som si predplatila mesačník MIAU a obsah je teda fakt oveľa sofistikovanejší, veľa vecí z umenia, cestovania, zaujímavé rozhovory aj s necelebritami, takže takto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ... tak si radšej kúp české... úroveň akéhokoľvek slovenského je mizerná... a MIAU??? Tomu neviem prísť na chuť od začiatku... netuším kto je cieľovou skupinou tohto periodika... ale ja to iste nebudem. Pre 35 plus na Slovensku nie je nič... a MADAM EVA? Tá sa chce podobať čomu?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja tiež nechápem, o čom je MIAU. Už len ten trápny názov, neviem si predstaviť že by som si ten časopis pýtala v stánku. Sú tam samé profily známych aj menej známych ľudí, rozhovory, no neviem ale mňa to nebaví čítať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak by si povedala tete v stánku: Prosím si Miau...

      Odstrániť
  11. MIAU je fajn časopis...aj graficky, nie sú to len samé veci typu 10 návodov ako ho zbaliť, čiže jeho cieľová skupina je tým pádom širšia...MADAM EVA je podľa mňa vyzretý a decentný časopis...oslovil aj mňa a to nemám ešte 30 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ak môžem vyjadriť svoj názor - súhlasím, že Miau je graficky aj úrovňou o niekoľko tried vyššie než EVA alebo nebodaj EMMA, jeho cieľovou skupinou sú zjavne vzdelanejšie a rozhľadenejšie čitateľky než je čitateľka typického ženského magazínu, bohužiaľ, určite jeho predaj nie je masový, a tak je zjavné že v dnešných pre médiá ťažkých časoch živorí

    súhlasím aj s pochvalou pre MADAM EVU - podľa môjho názoru je to v súčasnosti najluxusnejší slovenský magazín, veľmi elegantný a s vyzretými článkami

    OdpovedaťOdstrániť
  13. viete niekto, ake zlavove kupony tam su?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. mám pocit, že nepoužiteľné...zbežne som ich pozrela a šup do koša :)
    what a waste of paper...!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ano ano suhlasim, MADAM EVU je super

    OdpovedaťOdstrániť