sobota 28. januára 2012

What Not To Wear na TV Doma

V tom mixe hlúpostí, ktorý do nás pchajú naše televízie, sa občas dá naraziť aj na niečo osožné. Zvlášť osožné pre v móde zaostalý slovenský národ. What Not To Wear, alebo ak chcete slovenský názov Ako byť trendy, je meno britskej docu-šou (exituje aj menej vydarená americká verzia), v ktorej 2 vyhlásené štylistky pomáhajú obyčajným ženám nie vyzerať skvelo, ale vyzerať UPRAVENE A ADEKVÁTNE. Žiadna škola haute couture, žiadne módne výstrelky a potom kapučíno zo Starbucksu... Ale tvrdá základná škola toho, ako sa má žena naučiť úcte voči sebe samej a ako sa naučiť obliekať sa tak, aby potlačila to zlé a zvýraznila to dobré. A čo si budeme vravieť, Angličanky sú zväčša škaredé a zanedbané Mariky, presne tak ako väčšina Sloveniek po 30ke a s deťmi na krku, ktoré majú pocit, že 1 rifle a 2 mikiny proste stačia. Poznáte také ženy vo svojom okolí? Tak vás prosím, upozornite ich, aby si zapli TV Doma vždy v pondelok okolo 22.00 h.


Na záver ešte dodám, že v roku 2012 uvedie TV Doma aj iné štýlové šou, a to konkrétne Extreme Makeover a Nate Berkus: Krajšie bývanie (The Nate Berkus Show).

2 komentáre :

  1. :))) Ja sa obavam, ze "škaredé a zanedbané Mariky, po 30ke a s deťmi na krku, ktoré majú pocit, že 1 rifle a 2 mikiny proste stačia" budu mat v pondelok o 22.00 ine na praci, nez sledovat dve zenske, co im budu vstupovat do svedomia.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skarede a zanedbane mariky :D to si uplne zabil!

    OdpovedaťOdstrániť