štvrtok 26. mája 2011

Takže dievčatá...

...ak viete ako na to, už nikdy nebudete musieť čakať na taxík.

Táto vtipná (chacha...) veta zaznieva v reklame na 3 dámske vône Playboy a kreatívec, ktorý ju vymyslel, tým mal patrne na mysli, že ak sa navoniate niektorou z trojice vôní Playboy (=čím vlastne dokážete, že "viete, ako na to"), môžete si byť isté, že na najbližšej párty zbalíte nejakého šampóna s autom (= čiže nebude musieť čakať na taxík). Aké prosté.


Ale ono je to celkovo ťažké, hľadať v reklamnej kampani na tieto 3 pičifuky nejaký hlbší nápad... Kampaň sa pravdepodobne prispôsobila mozgovej kapacite potenciálnych zákazníčok, a tak je aj rozdelenie vôní veľmi prosté:
- ak chcete byť "lovely" (roztomilá), máme tu pre vás ľahké ovocie
- ak chcete byť "sexy" (no to neviem preložiť), máme tu pre vás orientálne korenie
- a ak chcete byť "spicy" (v prenesenom význame zvodná), máme tu pre vás sladšie kvetiny

A ak chcete byť lacné, kúpite si práve niektorú z týchto 3 riedkych vodičiek a vo flitrovaných šatách vyrazíte na najbližšiu disku.V oficiálnom slovenskom e-shope zaplatíte momentálne za 30ml flakón 14,50 eur, čo je nehorázne, pretože za porovnateľnú cenu zoženiete na nete napríklad 30ml flakón Éclat d´Arpége od Lanvinu, a to je teda úplne iná trieda.

8 komentárov :

  1. pekne si to napisal. Veru, tak to je. Ale cielova skupina je velka a div sa svete, aj jedna moja 27rocna kamoska je nimi ocarena :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto bude "svätená voda" pre všetky kúúúlové auparkové cicušky, miauuuuuuu :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ono tie vône pre nenáročného zákazníka samozrejme nie sú zlé, ale to by museli stáť do 5 eur a nie ešte o 10 eur viac

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi výstižné ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja ostanem radšej pri svojej coco mademoiselle od chanel :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som ich ovoňala a dve z toho sú úplný humus, môj nos ostal traumatizovaný a tretia bola klasická tuctovka ako vonia milión iných a lacnejších voňaviek.. a reklama no comment :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa hlavne smejem na tej cene. Bola som v obchode a tam mali tieto s ušami a rovnaké v obyčajnom sklenenom flakóne asi o polovicu lacnejšie, takže nech sa nehnevajú, ale za uši zajaca ja nebudem platiť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. konečne to niekto povedal nahlas! prirovnám to k Chupa Chups vôni, asi tak

    OdpovedaťOdstrániť