utorok 17. mája 2011

Elegantné dámske šaty

Si môže každý z nás predstaviť čisto podľa svojej ľubovôle. Istý e-shop si ich predstavuje napríklad takto:
 
Elegantné romantické šaty do spoločnosti, nad prsia, s leopardím vzorom, mierne balónového strihu. Pod prsiami je široká stuha, ktorá siaha skoro do pásu. Predný diel obšitý flitrami. Elegantný kúsok pre rôzne príležitosti.

Zloženie bohužiaľ e-shop neuvádza, ale vzhľadom k tomu, že väčšina ostatného sortimentu má zloženie typu "95% polyester, 5% elastan", nie je potrebné nad ním nejak špekulovať. Cena: 35 eur.

Ale neplač dievča, môže byť aj horšie:


Kvalitné dámske sexy minišaty s opaskom. Super na diskotéky, párty, ale aj bežné nosenie. Materiál 90% polyester, 5% elastan, v obvode pŕs sa natiahnu aj o 5 cm. Cena: 45 eur.


Zvlášť za zeleným maturitným stolom sa budú nádherne vynímať!


Je na vás toho lesku priveľa? Dobre, tak tu máme niečo aj pre konzervatívnejšie typy:

Elegantné dámske letné minišaty/tunika s krátkym rukávom a guľatým výstrihom. Predný vrchný diel je ozdobený striebornými cvokmi. Materiál je veľmi pružný - ľahučký viskózový úplet s elastanom, preto sa šaty hodia pre viac veľkostí. (tak ako pri predchádzajúcich modeloch udáva výrobca neuveriteľné rozpätie S-L). Cena: 30 Eur.

Ja myslím, že pre dnes už stačilo.

Ale kto by sa chcel zahrať a má peňazí nazvyš, dám mu jeden typ: Kúpte si jedny z týchto ultra sexy šatičiek a v najbližšom čínskom obchode si zase kúpte to najobyčajnejšie tričko, aké v ňom nájdete. Hrať na módnu prehliadku sa však nebudeme, ideme s nimi totiž vytierať podlahu. S lacným čínskym tričkom spoľahlivo utriete celú kuchyňu a zostane vám aj na predsieň, zato kvalitný ľahučký viskózový úplet za 30 eur bude za najbližším rohom roztrhaný na cáry. Dám za to ruku do ohňa.

9 komentárov :

  1. slečna na druhej fotke ma v sebe viac umeliny ako celé jej šatstvo, dobu jej rozkladu tipujem na takých cca 20 rokov

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fuj tá druhá fotka,skoro som sa povracala...moje spolužiačky boli presne taketo vysolárkované,zmachlené ako kurvy a obočie dotiahnuté ceruzkou lebo pred tým si ho vytrhala na priamku dlžky 3cm :DD fuj hnus,takéto gýče predávjau aj u vietnamcov :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta fotka je aj priserne zretusovana
    xxxJude

    OdpovedaťOdstrániť
  4. rozmýľam nad nejakým vtipným komentárom, no je dosť ťažké písať keďže celá moja klávesnica je ovracaná ...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tá druhá prišla priamo z pekel!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ....no škoda slov na toto. Tieto fotky, ako aj šatstvo na nich a milé modelečky sú otrasné. V živote by som si taký hnus na seba nedala. No ako sa pozeram okolo seba, veľa dievčat taký názor nemá a nakupujú takýto tovar o sto šesť. Som rada, že k nim nepatrím.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja ju volám vyprážaná mrtvola :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. fuj a že sexy... to už "kočky" z bordelu majú lepší vkus... flitre, saténova stuha, leopardí vzor, lesk.... vitajte v kráľovstve nevkusu a gýča. A tá stredná "modelka" ( :D :D ) stretnúť ju na ulici tak sa aj zľaknem, a tá kvalita, áno až to do očí derie tá kvalitná čínska umelina. Už len prievitné nasúvacie platformy a môžu vyraziť slečny do boja

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vyprážaná mŕtvola:D:D neviem či sa mám smiať alebo plakať

    OdpovedaťOdstrániť