štvrtok 14. apríla 2011

Chlapi, berte si príklad

Keď sa raz za čas vyskytnem na bratislavskej AS, je to vždy pekelné sústo. Koncentrácia plantavých modrákov, vrecovitých búnd a trekoviek sa tu blíži k maximu a priamo úmerne stúpa so zhoršujúcim sa počasím. Ako bolo dnes skoro ráno v Bratislave hádam nemusím obšírne opisovať - bolo jednoducho hnusne, a tak sa to pekelnými kombináciami len tak hemžilo. Ako to už býva - prekvapenie čaká tam, kde (a kedy) ho vôbec nečakáte.

Áno, ideme chváliť.

Áno, ideme chváliť outfit, nad ktorým možno kde-kto vystajlovaný ohrnie nosom.

Lenže ide o PRINCÍP. Pretože tento typický slovenský chlap si takisto mohol zobrať hnusné vyšúchané rifle, trekovky a dajakú kozmickú šuštiačku, lenže nezobral, pretože možno nemusí mať najnovší sveter od Dolce&Gabbana a príručnú Vuittonku, ale očividne si uvedomuje, že "obliecť sa" neznamená nahádzať na seba to, čo mi práve príde pod ruku, respektíve sa dennodenne premávať v tých istých rifliach, čo ste si kúpili niekedy na začiatku strednej školy. Zvlášť do dnešného upršaného rána...


  
1. Béžové semišové nohavice sú nesmrteľná klasika. Sú pohodlné a podľa toho ako sa oblečiete dokážu vyznieť tak elegantne, ako aj úplne všedne. No nepozerá sa vám na ne lepšie než na nejaký plantavý modrý háb?

2. Nohavice mal podomácky skrátené (cvičené oko to ľahko rozozná). A čo to znamená? Nuž to, že s nimi počas dňa nezametá všetok prach bratislavských ulíc a že si ich nezašliapava pätou topánok, a tak mu z nich netrčia hnusné otrhance

3. Obul si neutrálnu MESTSKÚ vychádzkovú obuv, navyše zladil farby!!!

4. Bunda nie je beztvarý nechutný hacafrak, ale klasický strih z hnedej brúsenej kože. Ráno bolo zima a lialo a takáto bunda nepremokne a navyše zahreje. A znova: zladil farby!!!

5. NEMÁ BATOH! Namiesto batohu má podľa môjho názoru peknú a decentnú tašku cez rameno takisto z brúsenej kože, navyše bola dokonca značková (Bushman). A opäť raz: zladil farby!!!

6. Pod bundou mal šedú polokošeľu a nie dajaké tričko s logom výrobcu piva.

Ak sa niekomu zdá, že snáď chválim niečo, čo si pochvalu nezaslúži, tak o dva metre ďalej stálo toto:
Slová netreba, fotka hovorí sama. Ešte nejaké námietky?

PS: aby mi niekto nekňučal v komentároch, že som zaujatý proti rifliam a podobne. To vôbec nie je pravda! Ja sám som mal dnes na sebe džínsy. Ale slovo "džínsy" nie je automaticky to isté čo plantavý modrý kus rifľoviny (nie, nemal som slimky). Takže tak.

4 komentáre :

  1. Najlepsi clanok Alex :)))) Chceme uz len taketo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Haha, skvelé. áno, každý má svoj štýl, ale teda takéto niečo.

    http://brenandfashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aby som sa uistil: tento článok nie je irónia! Ja dotyčného pána naozaj chválim

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ano, ked uz nic tak aspon nieco..:D ako moja mama hovori lepsie ako dratom do oka..na slovensku sa ceni uz len ked chlap nema tie otrasne trekove topanky a vytahane modre na konci roztrapkane gate..
    www.vidabellafashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť