sobota 2. októbra 2010

Mariah Carey znovu ovládne Vianoce

Keď Mariah v roku 1994 vydala album Merry Christmas, nastal davový ošiaľ. Musel ho mať každý, aby si mohol kedykoľvek vypočuť dnes už notoricky známu skladbu All I Want For Christmas Is You. Odvtedy sa album prakticky každú jeseň objavuje na popredných priečkach predajnosti albumov a singel All I Want For Christmas Is You počas Vianoc ovládne rádiá. Malé technické okienko: formát mp3 bol síce vyvinutý už v roku 1992, ale reálne sa začal využívať až od 14. júla 1995 a personálne mp3 prehrávače sa (vtedy za nehorázne ceny) dostali do popredia až okolo roku 2001. Koniec malého technického okienka. ;)

Po 16 rokoch sa Mariah znovu zachcelo vytvoriť niečo vianočné (nepochyne sa jej tiež zachcelo zarobiť nejaký ten milión dolárov), a tak vznikol album Merry Christmas 2 You, ktorý sa dostane do predaja 2. novembra 2010 (v Európe vraj už 1. novembra). Jeho predzvesťou je singel Oh Santa!, ktorý bol predstavený včera. Samozrejme, že kto chce, určite si ho na nete môže ilegálne stiahnuť... ;) Viac o albume v článku.
Nahrávka bude obsahovať aj novú verziu úspešnej vianočnej pesničky All I Want for Christmas Is You, ďalej štyri nové piesne nesúce sa vo vianočnom duchu a tiež päť prerobených klasických vianočných kolied. Album vyjde aj v špeciálnej edícii, ktorá by mala navyše obsahovať DVD s dokumentmi z nahrávania albumu a tiež v luxusnej zberateľskej edícii v špeciálnom boxe z rozšíreným bookletom, vianočným príveskom a s rôznymi inými darčekmi.

Track Listing:
1. Santa Claus is Coming to Town (Intro)
2. Oh Santa!
3. O Little Town of Bethlehem / Little Drummer Boy Medley
4. Christmas Time Is In The Air Again
5. The First Noel / Born is the King (Interlude)
6. When Christmas Comes
7. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) / Housetop Celebration
8. Charlie Brown Christmas
9. O Come All Ye Faithful / Hallelujah Chorus feat. Patricia Carey (Mariah Carey’s mom)
10. O Holy Night – Live from WPC in South Central Los Angeles
11. One Child
12. All I Want for Christmas is You – Extra Festive
13. Auld Lang Syne – The New Year’s Anthem

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára