streda 12. októbra 2016

ELLE November 2016: Daniela Peštová

Je úplne jedno, že je to Daniela, takáto titulka je na november úplne na smiech! Ako darček očné tiene v ceruzke Rimmel by Kate Moss.

8 komentárov :

  1. Netematicka ale krásna titulka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Katalóg ako vyšitý, inak krásne! A tu sa zovu potvrdzuje to, že Elle a podobné ženské magazíny u nás si stále myslia, že ich čitateľky sú skutočne cieľová skupina, ktorá chodí na zimné tropické dovolenky a potrebuje inšpiráciu. Veď to je na smiech!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak si kúp evitu alebo ten novy magazín co je náhrada za la femme. Ale to sa vám tiež nepáči, tak čo chcete? Evita a spol sú pre obyčajne ženy, ktoré nežijú nadštandard a zaujímajú sa o bežné témy, nosia bežnú konferenciu. Elle je skôr pre tých horných desattisic.

      Odstrániť
    2. Opravujem *konfekciu

      Odstrániť
    3. Jasné, rozumiem, čo chceš povedať, ale stojím si za svojím. ELLE je medzinárodný formát, ktorý by mal práve horným desaťtisícom ponúkať kvalitný, avšak adekvátny obsah vzhľadom na rôzne faktory.

      Odstrániť
    4. Mal, ale dosť závisí aj od redakcie a najmä tá Česká na tom vôbec nie je dobre, čo sa tu už X krát riešilo.

      Odstrániť
  3. V BA pod Michalskou su prilozene okuliare, nie ceruzky. Tiez som nazoru, ze sa ELLE zmenilo na katalog, uz v tom nic poriadne nie je.... alebo starnemb😂 a dovolim si aj ako hornych 10 tisic mat naroky na kvalitne citanie. 😂😂😂

    OdpovedaťOdstrániť