piatok 15. apríla 2016

HARPER'S BAZAAR Máj/Květen 2016: Jennifer Lawrence

Sotva som ju spoznal a musím povedať, že je to príšerná obálka a ešte tam vtesnali aj ten hrozný baner cez logo... Ako darček staršie číslo časopisu Cosmopolitan, pánska módna príloha Esquire The Big Black Book Jar/Leto 2016. V budúcom čísle luxusný darček: 50ml sprchový gél a 50ml telové mlieko L'Occitane Verbena.

11 komentárov :

  1. Tak tato obálka je ale fakt hnus, velebnosti =/

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na to, že práve Harper's Bazaar sa obsahovo stále drží úplne inde ako napríklad Elle, táto obálka je hrozná! A o tom, že na Harper's Bazaar som už celkom dlho nevidela inú, ako ružovo-čiernu kombináciu, ani nehovorím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. so všetkým do bodky súhlasím... našťastie, obsah to zachraňuje

      Odstrániť
    2. No presne, dnes som to videla a vravím, si, zase táto farebná kombinácia?? To aj Eva mala také obdobie, že dávala vždy na obálky biele pozadia a červené alebo ružové písmo...Ale obsah najlepší, na tento časopis sa vždy teším :).

      Odstrániť
  3. A za ďalší vopred ďakujeme. Mne sa časopis páči.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. či a ako zdraželo malé vydanie, to neviem, ale klasické stojí stále rovnako, a to už dlhé roky

      Odstrániť
    2. A od kedy stojí veľké skoro 5€???? Tiež ma tentokrát prekvapila táto vysoká cena.... asi pre príbal Cosmopolitanu a Esquire? Pre mňa toto číslo obrovské sklamanie.... počnúc titulkou, končiac obsahom.... krásne fotky, ale prečítať sa nedá dokopy nič....

      Odstrániť
    3. odjakživa... veľký Bazaar stojí roky rokúce 4,59€, predtým 139Sk, rovnako ako Cosmopolitan a cena ostáva nezmenená aj s darčekmi, ale Bazaar pribaľuje darčeky len posledné tak povedzme 3 roky, predtým nikdy okrem starých čísiel časopisov nič nepribaľoval

      Odstrániť
  5. mne vcera nauctovali v auparku 4,9€ za maly Bazaar + pribaleny humusny Cosmo, prisla som na to bohuzial az doma lebo som brala viac veci inak by ho mali oplieskany o hlavu, lebo na obale je napisane ze pribaleny casak je zdarma, na bazare je natlacena bezna cena 2,99€.

    OdpovedaťOdstrániť