piatok 4. júla 2014

EMMA August 2014: Kristína Guštafíková

Akože... seriously? Koho dáme na obálku nabudúce? Vrátničku z vydavateľstva? Proti tomuto je Celestína Bakinemová hviezda prvej triedy. Ako darček "kniha" Jana Benková - Slnečnica. V budúcom čísle voľné pokračovanie "knihy" s názvom Večernica.

8 komentárov :

  1. Ta ma ale dobreho manzela ;) dostane ju do telky a uz je aj na EMME :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím si, že je jedno kto je na titulke.... OK nieje to až tak jedno ,ale v tomto prípade je tá titulka sama o sebe otrasná. Niečo podobné sme tu už mali- konkrétne minulý rok ,asi jún s Annou Sakmárovou, ale ako pozerám staré titulky a porovnávam ich s tohtoročnými ,tak je to všetko viac- menej o tom istom, na jar kvety, v lete voda. Asi v redakcii došli nápady. Btw neviem prečo ako tvár kozmetického objavu roka vybrali práve ju- podľa mňa neohuruje zhola ničím- ani krásou, ani štýlom, ani profesionalitou, prestížou, slávou... nechápem.

    byzuujandkatryna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nepoznám ju, ale nesúhlasím s tým, že ničím neohuruje. Mne sa naopak páči, že je iná, pehatá a ryšavá. Je to zaujímavé osvieženie oproti dnešnému nudnému prototypu krásy. Krása je relatívny pojem a podľa mňa ona krásna je

      Odstrániť
    2. samozrejme, tvoj názor rešpektujem ,ale ja si myslím, že aj tých pehavých a ryšavých dám v našom ,,showbiznise'' máme dosť a krajších :)

      Odstrániť
  3. mne sa obálka veľmi páči..chutné pehy
    a ináč, kto to je? nejaká herečka? alebo z kade ju môžem poznať?.)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "moderuje" Dobré ráno na JOJ alias treťotriednu kópiu Telerána (a je manželkou hlavného dramaturga vlastnej tvorby JOJ)

      Odstrániť
  4. tomu sa hovorí škaredá jak noc :-D a + k tomu pehy,no hroza :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne sa obalka celkom páči, je pekná letná, na ksichte nezalezí, aspon že tam ne je blondína...v tomto cisle bol aj BB cream od dermacolu.

    OdpovedaťOdstrániť