sobota 3. mája 2014

EVA Jún 2014: Michaela Kocianová

Ako darček kniha Poviedky o nás dvoch od vydavateľstva Evitapress, spolu za 2,99€,  inak ani vzorka.


Kniha Poviedky o nás dvoch prináša príbehy zo života - veselé i smutné, úsmevné i na zamyslenie. Nájdete v nich lásku, sex, cestovanie, exotické miesta i exotické aférky, sklamanie, očakávania, neveru, bozky, na ktoré sa nezabúda, strach. Emócie pokojné i vybičované do krajnosti. Aj také sú svieže poviedky, ktorých spoločným menovateľom sú on a ona.

1. Evita Urbaníková – Chyba v nastavení
2. Vladimíra Galková – Krok sun klišé
3. Monika Macháčková – Koho bohyňa som?
4. Hanka Lasicová – Tri noci v Paríži
5. Táňa Čuperková – Zajtra príde
6. Ivana Furjelová – Študentské taktiky
7. Evita Urbaníková – Mama má vo vzťahoch jasno

10 komentárov :

  1. Katastrofa a este aj za ten knizny brak pytaju peniaze.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Viete mi povedat cielovku evy? Ked sa pozriem na tie titulky tak minule cislo to bolo priam pre nastrocnych a toto je pre stare babky, uplne retro.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celkom fajn, dobrý nápad spojiť viac poviedok do jednej "akože knihy". Evu kúpim. Emmu už nie, už sa nedám nachytať peknou obálkou a priloženým lakom na nechty, obsahovo je Emma o ničom. Eva je na tom podľa mňa oveľa lepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obálka konečne pekná, ale keďže je to júnové číslo čakala by som možno niečo viac letné, no že je to Eva, tak aj tak dobre. A knihu mohli dať ako darček zadarmo.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa ta titulka vobec nepaci, Misku som videla uz velakrat nafotenu a toto sa im moc nepodarilo.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Posledne 3 cisla je OBSAH nadpriemerny a toto vydanie nasleduje nacaty trend...tesim sa, ze sa "Eva znova zhlboka nadychla"...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si teda žiadne zlepšenie nevšimol... zato som si všimol čoraz menej reklamy (čo rozhodne nie je pozitívne) a čo najhoršie, tlač na novom nekvalitnom a tenkom papieri, a to vrátane obálky

      Odstrániť
  7. Kvalitu resp.nekvalitu papiera evidujem uz par rokov takze to ani neriesim. Ani to,ze kazdou zvysenou cenou sa kvalita papiera znizuje narazala som skor na to,ze iste obdobie sa tie clanky nedali citat a posledne razy sa dali. A preve u Evy kvitujem kvalitu spracovania clanov na rozdiel od takej Emmy,ktora ma mozno fajn fotky,ale tam to konci.
    Takze ma potesili hoci moje topky su Madam Eva, Harpers Bazaar a Miau.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím. Eva mala naposledy dobré články, normálne ma prekvapili. Emma má strašnú kvalitu papiera, des, a články o ničom, samé obrázky. Harpers Bazaar a Miau sú na oveľa vyššej úrovni. Mne sa v posledných mesiacoch páči aj Marie Claire. Pri časopise Madam Eva mi prídu články v posledných mesiacoch na jedno kopyto.

      Odstrániť