streda 6. februára 2013

EMMA Marec 2013: Nela Pocisková

EMMA prekvapila a za nezmenenú cenu pribalila knihu - (Ne)zdravá láska od Tatiany Čuperkovej (v Evitapress jej vyšla kniha Nájdem si ťa v Ríme); čo si budeme hovoriť - Evita to nie je a ak bude opäť taká kvázi väzba ako pri knihe Tamary Heribanovej, nie je sa moc čím chváliť, ale stále poteší.... Inak Pociskovú by som tu veru nespoznal... Pribalená tiež vzorka vône AVON Sensuelle a voňavá stránka Just Cavalli.



13 komentárov :

  1. je to Nela na 100 percent. Kvôli Búrlivému Vínu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj mne to hneď napadlo, veď Pocisková je všade, tak nesmie chýbať ani na obálke Emmy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bohužiaľ je to naozaj NELA :/ ble... ale aspoňže bude k tomuto číslu pribalená knižka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mení sa to na Bravo Girl

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja nechápem, čo má niekto proti Nele, dokonca som čítala niekde, že fuj, jej vypučený zadok :D No tak ja by som za jej zadok vraždila :P A čo sa týka hereckého umenia - Zdena Studenková nevie zahrať ani teraz a je na roztrhanie :) Inak mne sa obálka po dlhej dobe páči, ale asi kvoli tomu čo Nela cucká, vyzerá to veľmi dobre! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zlatá tam je...taká dievčenská bláznivá baba, farby krásne, určite kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja proti Nele nič nemám, len je mi smiešne ako sa médiá snažia spraviť z nej multitalent :) áno, spieva dobre, ale ako herečka stojí za hovno, sorry, ale to si musí každý všimnúť... ale to je jedno.

    Titulka je krásna, aj Nela na nej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ona nespieva ona škrieka. Keď hrá aspoň neblačí, lebo to sa nedá počúvať to rve ušné bubienky.

      Odstrániť
  8. nemám ju rada, ale obálka potešila. som za, že nespieva, ale vrieska. proste tam, kde iní ťahajú výšky, ona to zakričí. ako herečku som ju nevidela, nebudem teda posudzovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. čo hovoríte na tú knihu? Podľa mňa totálny brak: povrchný, predvídateľný dej, trápne dialógy prepchaté slangom.. akoby to písala nejaká násťročná.Ale zas čo sa dá čakať od knihy pribalenej k Emme, nie?

    OdpovedaťOdstrániť