pondelok 3. decembra 2012

Evita opäť napísala knihu pre Madam Eva

Čitatelia časopisu MADAM EVA dostanú oneskorený vianočný darček - Evita po vyše 2 rokoch pre tento mesačník opäť napísala novú knihu, ktorá bude pribalená k februárovému vydaniu (vychádza koncom januára). Jej názov je Za facku a rozpráva o tom, že protiklady sa možno priťahujú, ale naveky spolu nevydržia a o tom, že je potrebné myslieť aj na seba. Fanúšikovia Evity sa môžu počas roka 2013 tešiť aj na ďalšiu dlho očakávanú Evitinu novinku Maj ma rád, ktorej vydanie sa zatiaľ stále odďaľuje - aktuálne až na 1. júna 2013.

7 komentárov :

  1. na Evitine diela sa protichodnia názory, jedny ju zatracujú ako autorku lacných románov a jedny nedajú na ňu dopustiť. Mne osobne sa jej romány páčia, ľahko sa čítajú a vždy vo mne zanechajú dojem. Pre mňa je prečítanie Evitinej knihy duševná očista a nehanbím sa za to, ťažkú beletriu si nechávam na dôchodok :) Takže Madam Evu nekupujem ale kvôli tejto knihe po ňu pobežím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi rada citam jej knihy :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak po dlhom case kupim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. evitovka = oddychovka ... navyše, občas akoby som čítala o sebe

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na túto knihu od Evity sa už veľmi teším. Evitovky mám asi najradšej :) Za facku som si už objednala http://www.preskoly.sk/p/233557-za-facku/. Teším.

    OdpovedaťOdstrániť