utorok 14. augusta 2012

Pápá Debenhams

Multi brand store Debenhams, varianta u nás známejšieho Peek&Cloppenburg, opúšťa územie našej postsocialistickej krajiny. V Eurovey po ňom zostane relatívne veľké prázdno - ktovie, kto ho nahradí? No, snáď nie Shana, i keď všetko je možné. Najbližšia pobočka je v Prahe, áno, presne tak, ani Viedeň ho nemá. Čím sa ozrejmilo, že ak ho nemá ani Viedeň, na Slovensku ho mohol otvoriť len idiot a nie je sa preto čomu čudovať, že to nakoniec celé takto dopadlo... Celkovo mám o Euroveu obavy, z pôvodne plánovaného obchodného centra, ktoré malo priniesť okrem H&Mkového mainstreamu aj trochu toho luxusu, nezostalo už z toho luxusu takmer nič. Jo, a na Laurinskej sa aktuálne usadil Trussardi. Jeho mini pobočka v Auparku pritom večne zíva prázdnotou...


12 komentárov :

  1. čo tak namiesto toho Debenhams - 1. podlažie LV, 2. podlažie Gucci, 3. podlažie Dolce Gabbana. Aspoň by som sa stále nemusel trepať za dobrými obchodmi do Viedne, lebo BA upadá a nestojí už za nič. Inak ten Debenhams bol aj tak otrasný a vôbec sa nečudujem že ho zrušili. Možno sa rozšíri Peek to by tiež nebolo zlé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, tebou navrhovany koncept ma urcite v Bratislave skvelu buducnost :)))

      Odstrániť
    2. Samozrejme, veď keď si nekupovali ľudia nohavice za 70 eur v debenhamse, určite si kúpim za 700 od Gucciho... SUPER NÁPAD anonym/ka, ty radšej ostaň pri Anonymite a do ekoonomiky ani inžinierstva sa drž čo najdalej... :)

      Odstrániť
  2. Jednoducho na Slovensku nie je taká kúpna sila ako napr. v Prahe, kde už len ten nápor turistov ich musí držať. Ja len nechápem, načo sa stále stavajú obrovské nákupné centrá - Central napr., keď v nich normálne obchody nevydržia. Aj keď som rada, že bude niečo nové ale 300 pobočiek HM stačí!! Uvítala by som skôr menšiu Sephoru ako neviem koľko podlažnú ZARU.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. .. treba uznať, že Trussardi má krásne výklady...

    Tiež som názoru, že HM je už dávno OUT, podľa mňa klesli na úroveň FF, nič nové v ponuke, stále dokola to isté. Nehovoriac o tých kolekciách pre deti, každý rok to isté len iný motív... nič zaujímavé.
    Maia Sun

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pre mňa osobne je na tom F&F stokrát lepšie než H&M, pretože jeho ceny sú tam, kde majú byť, narozdiel do H&M, kde pomaly každá handra začína na 15€, a má aj lepšiu kvalitu

      Odstrániť
    2. F&F je kvalitná a trendy značka, len ľudia ju podceňujú keďže pochádza z Tesca.. keby nevedeli že je to z Tesca, isšli by sa za ňou zblázniť. A H&M je dobré, neviem čo riešite.

      Odstrániť
    3. ... nechcela som sa dotknúť fanušikov HM... posledné roky zaspali a aj dámske kolekcie vytrhnú len upadajúcou troskou... viď kolekcia Versace... tých 5 a pol kusa čo sa vo svete predalo... to snáď kupi len zúfalec alebo 16 ročná žaba v BA.
      Maia Sun

      Odstrániť
  4. zatvorili jediny obchod, kde som na moje XXL telicko vedela nieco pekne nakupit.... :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak veru.
      a uz je tam sport, aby sa ludia po meste mohli prehanat v teplakoch. prip. aby nasadli do svojich sut a odviezli sa do fitka, kde bezia/bicykluju na mieste. LOL

      Odstrániť
  5. fans HM potesi kde a ako sa vyrabaju texasky , viac v dokumente tu: http://dokumenty.tv/cena-rifli-dokument/

    OdpovedaťOdstrániť