štvrtok 23. júna 2011

Galliano sa vyhovára: To nie ja, to drogy!

Všetci si určite pamätáme, keď pred pár mesiacmi médiá zverejnili video, v ktorom Galliano počas návštevy istého nočného baru dvom ženám, o ktorých si myslel, že majú židovský pôvod, hovoril:  „ľudia ako vy by boli dnes mŕtvi“ a „milujem Hitlera“. Na včerajší súd v Paríži prišiel od hanby radšej bočným vchodom.

A jeho obhajoba je podobne potupná: vyhovára sa na závislosť na váliu, alkohole a práškoch na spanie, ktoré sa vraj rozvinuli po smrti jeho blízkeho priateľa a rodičov v spojení s vysokou pracovnou záťažou. Údajne si toto svoje správanie vôbec nepamätá a je pripravený ospravedlniť (!) sa zaň. Obžaloba týmto výhovorkám prirodzene neverí a jeho správanie pokladá za typický príklad rasizmu.

Hlavné pojednávanie bude dnes, verdikt sa však očakáva až o niekoľko týždňov. Najsmiešnejšie však je, že za tento prečin mu hrozí nanajvýš finančná pokuta do výšky 22 500 €.

Galliano prichádza na prvé pojednávanie:

7 komentárov :

  1. no, ja neviem..taketo chovanie je podla mna nehorazne a vyhovarat sa na alkohol a lieky...myslim si, ze urcite omamne latky maju svoj podiel, mozno keby bol triezvy nikdy by to nepovedal, alkohol len dopomohol k vysloveniu toho, co si ten clovek v hlbke duse naozaj mysli..skoda ho, taky talent a vsetko je v tahu..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonym to vystihol úplne presne.

    http://brenandfashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ta pokuta a trest je sice minimalna, ale to co tato kauza spravila s jeho reputaciou a karierou je podla mna dostatocny zasluzeny trest :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja naopak nezdieľam názor väčšiny...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Smutne je aj to, ze taketo veci si hovoria ludia bezne kedykolvek a komukolvek. Akurat Galliano to ma zmedializovane. Ked je ochotny sa ospravedlnit, tak to nebude s nim az take zle ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jude, no to kde by sme boli keby hviezdy nahlas mohli vykrikovat taketo rasisticke a ja neviem ake urazky bez toho aby bol potrestany?je to osoba znama a ma sa podla toho chovat, to ze to povie nejaky sedliak z neviem kade, to ma netrapi, ale clovek znamy medialne sa nema takto co chovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ale veď predsa ja s jeho chovaním nesúhlasím :) samozrejme, že čím viac sú pod drobnohľadom, tým viac by mali ísť príkladom.. len vravím, že to s ním nebude až také zlé, nie je stratený prípad. Sú ľudia, kt. svoje skutky nevedia oľutovať..

    OdpovedaťOdstrániť