utorok 19. augusta 2014

Lukáš Kimlička odchádza z Nákupných maniačiek

Známy slovenský módny návrhár, stylista a módny fotograf Lukáš Kimlička odchádza z relácie Nákupné maniačky. "Mrzí ma, že v nakrúcaní Nákupných maniačiek nebudem pokračovať, ale nedovolia mi to iné pracovné povinnosti,” povedal Kimlička k svojmu odchodu z relácie. Podľa zákulisných informácii by ho v relácii na poste porotcu nemal nahradiť muž, ale prekvapivo žena; meno náhrady televízia oficiálne oznámi čoskoro.

Ďalšou novinkou je obmedzenie rozpočtu pre súťažiace z doterajších 500€ na 400€. Televízia tento krok vysvetľuje tým, že posledné peniaze väčšinou súťažiace nezmyselne míňali na kozmetiku namiesto na oblečenie, preto im odteraz bude ako kompenzácia ponúknutá profesionálna stylistka zadarmo.


Relácia Nákupné maniačky sa na TV JOJ (resp. TV WAU) vysiela už niekoľko sezón napriek tomu, že sa nestretla s dostatočným diváckym záujmom a dlhodobo dosahuje podpriemerné výsledky sledovanosti. Nepomohli ani zmeny časov vysielania a periodicity či oživenie účinkovaním celebrít. Medzi divákmi sa relácia skôr než módnou inšpiráciou stala známou najmä vďaka vtipným a trefným komentárom iného z porotcov - Maroša Kočišíka.

Nová sezóna s premiérovými časťami Nákupných maniačiek štartuje na TV JOJ v utorok 2. septembra o 15.25h (s reprízami na WAU o 18.10h)


1 komentár :

  1. :O škodáááá. On bol jednoznačne najlepší, najmilší a najsympatickejší odborný stylista v tejto relácii. No na druhej strane jeho odchod chápem, aj bez toho má povinností a aktivít až,až. Nechápem ako to všetko zvláda a stíha- klobúk dole! Navyše všetko robí na 190%

    OdpovedaťOdstrániť